Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkoop vliegen:

Vliegveld Niederrhein Weeze

Home
Text Box: Maastricht
Text Box: Brussel
Text Box: Schiphol
Text Box: Eindhoven Airport
Text Box: Munster
Text Box: Dusseldorf
Text Box: Weeze

Het vliegveld van Niederrhein en Weeze ligt amper over de grens met Duitsland. Het vliegveld is goedkoop en gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland. Hierdoor kiezen steeds meer Hollanders voor dit vliegveld.

 

Vliegen vanaf het vliegveld van Weeze en Niederrhein is ook erg aantrekkelijk dankzij de rust en de goede service op het vliegveld.

Ligging

Het vliegveld van Niederrhein en Weeze ligt niet ver van de Nederlandse grens, vlakbij Venray. Het vliegveld ligt ten zuidwesten van Weeze. Het vliegveld ligt niet ver van grote steden zoals Nijmegen en Eindhoven.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Hieronder de luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld vliegen:

RyanAir,

Sky Airlines

Hamhurg International,

SunExpress

Transavia

En Welcome Air.

 

Minder vliegbelasting, dus goedkoper

Een van de redenen waarom de prijs van een vlucht vanaf dit vliegveld zo goedkoop is, is dat je minder vliegbelasting hoeft te betalen als je vanaf vliegveld Weeze vliegt. Dit komt omdat het vliegveld net in Duitsland ligt, waar de vliegbelasting een stuk minder is dan in Nederland.

 

Parkeren

Ook het parkeren bij het vliegveld van Weeze is niet duur. Als je je auto voor een langere periode parkeert op het parkeerterrein bij vliegveld Weeze, dan betaal je ongeveer vijf euro per dag. Meestal zijn er aanbiedingen voor het parkeren, waardoor je nog voordeliger uit bent.

 

Low Cost Airlines op Weeze
De goedkoopste vluchten vanaf Weeze/Niederrhein worden hoofdzakelijk aangeboden door luchtvaartmaatschappijen die werken volgens het principe van low cost Airlines. Dit houdt in dat ze proberen de prijs van hun vluchten zo laag mogelijk te houden om zo goed te kunnen concurreren. Dit doen ze door bijvoorbeeld overbodige luxes te schrappen en maar een beperkt aantal vluchten aan te bieden. Het vliegveld van Weeze en Niederrhein biedt erg veel vluchten aan met Low Cost Airlines.�

 

Bereikbaarheid

Met de auto is het vliegveld goed te bereiken. Vanuit Nederland is het vaak het verstandigste om naar Weeze te rijden en vanuit Weeze naar het vliegveld toe. Met het openbaar vervoer is het vliegveld ook te bereiken. Er rijden zelfs bussen vanuit Nijmegen en Boxmeer naar het vliegveld toe.

 

 

Last Minutes en Online aanbiedingen
Als je echt een goedkope vlucht vanaf Weeze wilt, is het verstandig om te kijken naar Last Minutes en Online aanbiedingen. Bijna iedere dag is er weer een nieuwe stuntaanbieding op het internet te vinden. Vergelijk de aanbiedingen goed met elkaar en je zult zien dat je door de mogelijkheden te onderzoeken veel geld kunt besparen.