Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkoop vliegen:

Vliegveld Munster Osnabruck

Home
Text Box: Maastricht
Text Box: Brussel
Text Box: Schiphol
Text Box: Eindhoven Airport
Text Box: Munster
Text Box: Dusseldorf
Text Box: Weeze

Het vliegveld dat bij Munster en Osnabruck ligt is een interessant vliegveld voor mensen die niet al te ver van de grens met Duitsland wonen. Het vliegveld biedt goedkope vluchten naar veel bestemmingen en dankzij de lage Duitse vliegbelasting zijn de tickets nog goedkoper. Het vliegveld biedt een goede service en is goed te bereiken vanuit Nederland.

Ligging

Het vliegveld van Munster en Osnabruck ligt niet ver van de Nederlandse grens met Duitsland. Het vliegveld ligt ongeveer ten hoogte van Enschede en ligt ten noorden van de stad Munster. Het vliegveld heeft een goede verbinden met de dichtbijliggende A1.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Hieronder wat luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld vliegen:

 TUIfly

 SunExpress

 AirBerlin

 Blue Wings

 

Minder vliegbelasting, dus goedkoper

Een van de redenen waarom de prijs van een vlucht vanaf het vliegveld van Munster zo goedkoop is, is dat je minder vliegbelasting hoeft te betalen als je vanaf vliegveld van Munster vliegt. Dit komt omdat het vliegveld in Duitsland ligt, waar de vliegbelasting een stuk minder is dan in Nederland.

 

Parkeren

Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein dat bij het vliegveld ligt. Dit terrein is opgedeeld in acht zones met allemaal een andere prijs. De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de looptijd naar de ingang van het vliegveld van Munster en of er bewaking aanwezig is. Over het algemeen gezien zijn de parkeerplaatsen niet duur.

 

Bereikbaarheid

Omdat het vliegveld praktisch aan de A1 ligt is het gemakkelijk met de auto te bereiken. Het parkeren bij het vliegveld is niet duur, dus de auto nemen naar dit vliegveld is een goede optie. Je kunt ook voor het openbaar vervoer kiezen. Hiermee is het vliegveld van Munster ook goed te bereiken.�

 

Goedkope Tickets
De Tickets voor de vluchten vanaf het vliegveld van Munster en Osnabruck zijn redelijk goedkoop. Ten eerste telt de eerder genoemde vliegbelasting zwaar mee. Daarnaast zijn er veel goedkope luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld vliegen.

 

Last Minutes en Online aanbiedingen
Als je echt een goedkope vlucht vanaf Munster wilt, is het verstandig om te kijken naar Last Minutes en Online aanbiedingen. Bijna iedere dag is er weer een nieuwe stuntaanbieding op het internet te vinden. Je kunt veel geld besparen door de prijzen goed te vergelijken en de goedkoopste te kiezen.