Het vliegveld van Maastricht en Aachen is een klein vliegveld dat met concurrerende prijzen met de grote vliegvelden probeert te concurreren. Dit schijnt aardig te lukken, want steeds meer toeristen kiezen voor dit vliegveld.

Goedkoop vliegen:

Maastricht Aachen Airport

Home
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
HomeText Box: Maastricht
Text Box: Brussel
Text Box: Schiphol
Text Box: Eindhoven Airport
Text Box: Munster
Text Box: Dusseldorf
Text Box: Weeze

Ligging

Het vliegveld ligt ten noorden van Maastricht, niet ver van de Duitse grens. Ook de A2 is dichtbij. Hierdoor kun je met de auto gemakkelijk bij het vliegveld komen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Hieronder de luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld vliegen:

 Transavia

 RyanAir

 Sky Airlines

 

Parkeren

Bij het vliegveld van Maastricht en Aachen kun je voor weinig geld parkeren. Dit kan op loopafstand van het vliegveld. Je kunt zowel voor een korte als voor een lange periode er je auto kwijt.

 

Bereikbaarheid

Met de auto is het vliegveld van Maastricht en Aachen via de A2 goed te bereiken. Als je met het openbaarvervoer naar het vliegveld wilt komen moet dit met bussen geburen. Deze rijden regelmatig van en naar het vliegveld.

 

Last Minutes en Online aanbiedingen
Als je echt een goedkope vlucht wilt, is het verstandig om te kijken naar Last Minutes en Online aanbiedingen. Vergelijk de aanbiedingen goed met elkaar en je zult zien dat je door de mogelijkheden te onderzoeken veel geld kunt besparen.

 

Low Cost Airlines
De goedkoopste vluchten vanaf dit vliegveld worden hoofdzakelijk aangeboden door luchtvaartmaatschappijen die werken volgens het principe van low cost Airlines. Dit houdt in dat ze proberen de prijs van hun vluchten zo laag mogelijk te houden om zo goed te kunnen concurreren. Dit doen ze door bijvoorbeeld overbodige luxes te schrappen en maar een beperkt aantal vluchten aan te bieden.