Het vliegveld van Eindhoven, Eindhoven Airport, is een goed alternatief voor Schiphol. Niet alleen vanwege de ligging, maar ook vanwege de vaak goedkopere tickets.

 

Het vliegveld van Eindhoven is vergeleken met veel andere vliegvelden maar een klein vliegveld. Toch wordt het vliegveld steeds populairder. Dit is naast de goedkopere tickets ook te danken aan veel positieve ervaringen van reizigers.�

Goedkoop vliegen:

Eindhoven Airport

Home
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
HomeText Box: Maastricht
Text Box: Brussel
Text Box: Schiphol
Text Box: Eindhoven Airport
Text Box: Munster
Text Box: Dusseldorf
Text Box: Weeze

Ligging

Het vliegveld van Eindhoven ligt ten noordwesten van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt dicht bij de A2.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Hieronder de luchtvaartmaatschappijen die (ook buiten de zomer) vanaf dit vliegveld vliegen:

City Jet,

RyanAir,

Iceland Epress,

Airlinair,

OLT,

Corendon Airlines,

Wizzair,

En Transavia

 

Parkeren

Omdat Eindhoven Airport niet zo�n heel groot vliegveld is zijn de prijzen bij het parkeren laag. Als je je auto voor een langere periode parkeert op het parkeerterrein van het vliegveld, dan kost dat per dag een paar euro. Voor een kortere periode parkeren is relatief iets duurder, maar nog steeds redelijk goedkoop vergeleken met andere vliegvelden.

 

Bereikbaarheid

Omdat het vliegveld dicht bij de A2 ligt is het gemakkelijk te bereiken met de auto. Als je met het openbaarvervoer gaat bespaar je geld, omdat je niet voor de parkeerplaats hoeft te betalen. Het meenemen van de bagage is dan meestal het grootste nadeel. Met het openbaarvervoer is het vliegveld goed te bereiken. Vanuit Eindhoven rijden er bussen speciaal naar het vliegveld.

 

Low Cost Airlines
De goedkoopste vluchten worden hoofdzakelijk aangeboden door luchtvaartmaatschappijen die werken volgens het principe van low cost Airlines. Dit houdt in dat ze proberen de prijs van hun vluchten zo laag mogelijk te houden om zo goed te kunnen concurreren. Dit doen ze door bijvoorbeeld overbodige luxes te schrappen en maar een beperkt aantal vluchten aan te bieden.

 

Last Minutes en Online aanbiedingen
Als je echt een goedkope vlucht wilt, is het verstandig om te kijken naar Last Minutes en Online aanbiedingen. Bijna iedere dag is er weer een nieuwe stuntaanbieding op het internet te vinden. Vergelijk de aanbiedingen goed met elkaar en je zult zien dat je door de mogelijkheden te onderzoeken veel geld kunt besparen.