Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkoop vliegen:

Vliegveld Dusseldorf

Home
Text Box: Maastricht
Text Box: Brussel
Text Box: Schiphol
Text Box: Eindhoven Airport
Text Box: Munster
Text Box: Dusseldorf
Text Box: Weeze

Het vliegveld van Dusseldorf is voor veel mensen een geweldig alternatief voor de vliegvelden in Nederland. De topservice en vooral de goedkope tickets trekken veel reizigers. Het vliegveld is gemakkelijk vanuit Nederland te bereiken en de kosten die je moet maken om bij het vliegveld te komen zijn vaak veel kleiner dan het geld dat je bespaart met een goedkoper ticket.

Ligging

Het vliegveld van Dusseldorf ligt niet ver van de Nederlandse grens. Maar 50 kilometer van de grens bij Venlo om precies te zijn. Het vliegveld van Dusseldorf ligt ongeveer ter hoogte van Roermond en is vanuit Nederland gemakkelijk te bereiken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Hieronder wat luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld vliegen:

 KLM

 TUIfly

 SunExpress

 AirBerlin

 

Minder vliegbelasting, dus goedkoper

Een van de redenen waarom de prijs van een vlucht vanaf het vliegveld van Dusseldorf zo goedkoop is, is dat je minder vliegbelasting hoeft te betalen als je vanaf vliegveld van Dusseldorf vliegt. Dit komt omdat het vliegveld in Duitsland ligt, waar de vliegbelasting een stuk minder is dan in Nederland.

 

Parkeren

Je kunt, als je dat wilt, je auto geparkeerd achterlaten op het parkeerterrein dat bij het vliegveld hoort. Je hebt de keuze uit verschillende terrein die allemaal hun eigen tarief en voordelen hebben. De goedkopere parkeerplaatsen liggen wat verder van de ingang van het vliegveld dan de duurdere parkeerplaatsen.

 

Bereikbaarheid

Met de auto kun je het vliegveld goed bereiken. Het parkeerterrein dat hierboven wordt genoemd, is niet duur. Je kunt je auto daar parkeren als je met de auto komt. Je kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te komen. Dit gaat ook erg gemakkelijk. Je kunt zelfs kiezen voor bussen die vanuit Nederland naar het vliegveld van Dusseldorf rijden.

 

Goedkope Tickets
De vluchten die vanaf het vliegveld van Dusseldorf worden aangeboden zijn over het algemeen erg scherp geprijsd. Door een groot aanbod is er een flinke concurrentie en dit druk weer flink op de prijzen.

 

Last Minutes en Online aanbiedingen voor Dusseldorf
Als je echt een goedkope vlucht vanaf Dusseldorf wilt, is het verstandig om te kijken naar Last Minutes en Online aanbiedingen. Bijna iedere dag is er weer een nieuwe stuntaanbieding op het internet te vinden. Vergelijk de aanbiedingen goed met elkaar en je zult zien dat je door de mogelijkheden te onderzoeken veel geld kunt besparen.