Zuid-Afrika is een land waar steeds meer Nederlanders op vakantie gaan. Door de grote afstand die afgelegd moet worden van Nederland tot Zuid-Afrika zijn er weinig directe vluchten naar Zuid-Afrika die tegelijkertijd goedkoop zijn. We hebben hier een overzicht gemaakt van alle luchtvaartmaatschappijen die voor een aantrekkelijke prijs vluchten naar Zuid-Afrika aanbieden.

Goedkoop vliegen naar Zuid-Afrika

 

Home
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkope vluchten naar Zuid Afrika

De populariteit van Zuid-Afrika neemt de laatste jaren steeds toe. Het land heeft veel te bieden en een vakantie in Zuid-Afrika zal voor veel mensen een unieke ervaring zijn. Hieronder vind je drie steden met daarbij een aantal luchtvaartmaatschappijen die voor niet al te veel geld een goede vlucht aanbieden naar de stad. We hebben maar drie steden behandeld, omdat dit de drie steden zijn waar bijna alle toeristen naartoe vliegen.

 

Goedkoop vliegen naar Johannesburg

Johannesburg is een van de meeste indrukwekkende steden in Zuid Afrika. Bij een bezoek aan dit land is deze stad een echte aanrader. Er zijn drie luchtvaartmaatschappijen die voor niet al te veel geld een goede vlucht naar Johannesburg aanbieden.

 

 Naar Johannesburg vliegen met KLM

 Naar Johannesburg vliegen met Air Zimbabwe

 Naar Johannesburg vliegen met Lufthanse

 

Goedkoop vliegen naar Kaapstad

Kaapstad ligt in het meest zuidelijke puntje van Afrika. Ook deze stad is het bezichtigen waard. Goedkope vluchten naar Kaapstad worden door de volgende luchtvaartmaatschappijen aangeboden.

 

 Goedkoop vliegen naar Kaapstad met KLM

 Goedkoop vliegen naar Kaapstad met British Airways

 Goedkoop vliegen naar Kaapstad met South African Airways

 

Goedkoop vliegen naar Durban

Durban is een wat minder bekende stad, maar zeker niet minder interessant. Je kunt met de volgende luchtvaartmaatschappijen voor niet al te veel geld naar Durban vliegen.

 

 Naar Durban vliegen met South African Airways

 Naar Durban vliegen met British Airways

 

 

 

Text Box: Afrika
Text Box: Marokko
Text Box: Egypte
Text Box: Tunesi�
Text Box: Binnenkort meer
Text Box: Zuid Afrika