Goedkoop vliegen naar de Verenigde Staten wordt hier gemakkelijk gemaakt, want hier vind je een overzicht van goedkope vluchten naar de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er ook nog handige tips, waarmee je (veel) geld kunt besparen. We bespreken niet alle bestemmingen in de Verenigde staten, maar alleen de belangrijke vakantiebestemmingen.

Goedkoop vliegen naar de Verenigde Staten

Home
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een van de interessantste landen om je vakantie te besteden. Het land is zo groot de je bijna een mensenleven kunt vullen met het bezichtigen van alle bezienswaardig heden. Bij een vakantie naar de Verenigde Staten van Amerika is het dan ook niet mogelijk een beeld te krijgen van het hele land. Je zult een gedeelte van het land moeten kiezen om je vakantie door te brengen. Daarom hebben we de volgende opsplitsing gemaakt.

 

We hebben de bestemmingen binnen de Verenigde Staten opgedeeld in drie zones. Dit zijn de Oostkust, de Westkust en alle overige bestemmingen.

 

Goedkope vluchten naar de Oostkust

Van de bestemmingen aan de oostkust van de Verenigde Staten staan hieronder de interessantste en/of goedkoopste op een rij. Klik hier voor meer informatie over goedkoop vliegen naar de Oostkust van de Verenigde Staten.

 New York

 Washington

 Miami

 

Goedkope vluchten naar de Westkust

Van de bestemmingen aan de westkust van de Verenigde Staten staan hieronder de interessantste en/of goedkoopste op een rij. Klik hier voor meer informatie over goedkoop vliegen naar de Westkust van de Verenigde Staten.

 Las Vegas

 San Francisco

 Los Angeles

 

Goedkope vluchten naar de rest van de V.S.

De goedkope vluchten naar de rest van de Verenigde Staten staan hieronder op een rij. Klik hier voor meer informatie over goedkoop vliegen naar deze bestemmingen.

 Chicago

 Dalles

 Houston

 

Goedkoop vliegen vanuit het buitenland
Vliegen naar de Verenigde Staten vanuit het buitenland kan een stuk goedkoper zijn dan vliegen vanuit Nederland. Dit komt doordat er in Nederland over een vlucht een hoog tarief aan vliegbelasting betaald moet worden. In Duistland en Belgi� is deze vliegbelasting een stuk lager. Hierdoor bespaar je veel geld als je voor een vliegveld kies buiten onze landsgrenzen. De kosten die je maakt bij het reizen naar het Duitse of Belgische vliegveld vallen meestal te verwaarlozen bij het geld dat je bespaard op je ticket.

 

Last Minutes en Online aanbiedingen
Als je echt een goedkope vlucht naar de Verenigde Staten wilt, is het verstandig om te kijken naar Last Minutes en Online aanbiedingen. Bijna iedere dag is er weer een nieuwe stuntaanbieding voor de Verenigde Staten op het internet te vinden. Vergelijk de aanbiedingen goed met elkaar en je zult zien dat je door de mogelijkheden te onderzoeken veel geld kunt besparen.

 

 

 

 

Text Box: Noord-Amerika
Text Box: Verenigde Staten
Text Box: Oostkust
Text Box: Westkust
Text Box: Overig
Text Box: Canada
Text Box: Binnenkort meer