Text Box: Athene
Text Box: Griekenland
Text Box: Heraklion
Text Box: Kos
Text Box: Rhodos
Text Box: Thessaloniki
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkoop vliegen naar Griekenland

 

Home

Low Cost Airlines
De goedkope vluchten naar Griekenland worden hoofdzakelijk aangeboden door luchtvaartmaatschappijen die werken volgens het principe van low cost Airlines. Dit houdt in dat ze proberen de prijs van hun vluchten zo laag mogelijk te houden om zo goed te kunnen concurreren. Dit doen ze door bijvoorbeeld overbodige luxes te schrappen en maar een beperkt aantal vluchten aan te bieden.

 

Goedkoop vliegen vanuit het buitenland
Vliegen naar Griekenland vanuit het buitenland kan een stuk goedkoper zijn dan vliegen vanuit Nederland. Dit komt doordat er in Nederland over een vlucht een hoog tarief aan vliegbelasting betaald moet worden. In Duistland en Belgi� is deze vliegbelasting een stuk lager. Hierdoor bespaar je veel geld als je voor een vliegveld kies buiten onze landsgrenzen. De kosten die je maakt bij het reizen naar het Duitse of Belgische vliegveld vallen meestal te verwaarlozen bij het geld dat je bespaard op je ticket.

 

 

Een overzicht van de goedkope vluchten naar Griekenland, geordend op bestemming. Hierdoor vind je gemakkelijk alle goedkope vluchten die voor jouw aantrekkelijk zijn.

 

Klik hier voor de goedkope vluchten naar:

Athene

Heraklion (Kreta)

Kos

Rhodos

Thessaloniki

Text Box: Europa
Text Box: Spanje
Text Box: Portugal
Text Box: Binnenkort meer
Text Box: Turkije
Text Box: Itali�