Canada is een groot land en vliegen naar dit prachtige land kan op twee manieren. Te duur of goedkoop. Hier vind je een overzicht van goedkope vluchten naar Canada, zodat je niet met een te duur ticket naar Canada vliegt. We hebben een selectie gemaakt van vier steden die in onze ogen het belangrijkste zijn.

Goedkoop vliegen naar Canada

Home
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkope vluchten naar Canada

Canada is een geweldig land om op vakantie te gaan. De adembenemende natuur en de vriendelijke mensen trekken jaarlijks veel toeristen. Veel Nederlanders hebben familie in Canada wonen en gaan daar regelmatig op bezoek. Hier vind je een overzicht van goedkope vluchten naar Canada, geordend op stad.

 

Goedkoop vliegen naar Calgary

Calgary is een van de grote steden van Canada en is zeker het bezichtigen waard. Het aanbod van goedkope vluchten naar Calgary is niet enorm. Toch hebben we er een paar gevonden en hieronder neer gezet.

 

 Vanaf Amsterdam met Air Canada naar Calgary vliegen

 Vanaf Dusseldorf met Air Canada naar Calgary vliegen

 

Goedkoop vliegen naar Montreal

Montreal is een prachtige stad en is zeker een bezoek waard als je in de buurt bent. Hier kun je gemakkelijk een aantal vakantieweken verblijven.

 

 Vanaf Amsterdam met KLM naar Montreal vliegen

 Vanaf Amsterdam met SWISS naar Montreal vliegen

 Vanaf Keulen met Lufthansa naar Montreal vliegen

 

Goedkoop vliegen naar Toronto

Vlieg je naar Toronto, dan het je redelijk veel keuze uit goedkope vluchten. Hieronder vind je een aantal van deze goedkope vluchten.

 

 Vanaf Amsterdam met KLM naar Toronto vliegen

 Vanaf Dusseldorf met Air France naar Toronto vliegen

 Vanaf Brussel met Air Canada naar Toronto vliegen

 

Goedkoop vliegen naar Vancouver

Vancouver is natuurlijk de stad van de Olympische winterspelen. De stad is dat niet zomaar geworden. Vancouver is een van de meest indrukwekkende steden van heel Noord-Amerika. Vancouver is uitermate geschikt om je vakantie door te brengen. De goedkope vluchten naar Vancouver staan hieronder in een overzicht.

 

 Vanaf Amsterdam met Northwest Airlines naar Vancouver vliegen

 Vanaf Brussel met Air Canada naar Vancouver vliegen

 Vanaf Keulen met United naar Vancouver vliegen

 

Goedkoop vliegen naar Canada vanuit het buitenland
Vliegen naar Canada vanuit het buitenland kan een stuk goedkoper zijn dan vliegen vanuit Nederland. Dit komt doordat er in Nederland over een vlucht een hoog tarief aan vliegbelasting betaald moet worden. Hierdoor bespaar je veel geld als je voor een vliegveld kies buiten onze landsgrenzen. De kosten die je maakt bij het reizen naar het Duitse of Belgische vliegveld vallen meestal te verwaarlozen bij het geld dat je bespaard op je ticket.

 

 

 

Text Box: Noord-Amerika
Text Box: Verenigde Staten
Text Box: Canada
Text Box: Binnenkort meer