TunesiŽ is een mooi land om een vakantie door te brengen. Nederlandse toeristen pakken meestal het vliegtuig als ze naar TunesiŽ gaan. Vaak betalen ze te veel voor hun ticket. Goedkoop vliegen naar TunesiŽ is mogelijk vanaf verschillende vliegvelden in de omgeving van Nederland. Daarom hier een overzicht van de mogelijkheden die je hebt als je goedkoop naar TunesiŽ wilt vliegen.

Goedkoop vliegen naar TunesiŽ

 

Home
Text Box: Vliegvelden
Text Box: Bestemmingen
Text Box: Low Cost Airlines
Home

Goedkope vluchten naar TunesiŽ

Voor goedkope vluchten naar TunesiŽ moet je wel even zoeken, maar ze zijn er zeker. Van de drie bestemmingen die we hieronder bespreken, is er maar ťťn die direct vanuit Nederland bereikbaar is. Je hebt dan nog wel de keuze uit twee luchtvaartmaatschappijen.

 

Goedkoop vliegen naar Tunis

Tunis is een van de mooiste steden van TunesiŽ. Jaarlijks trekt deze stad veel toeristen. Tunis ligt aan de middellandse zee en vanwege het bijna altijd mooie weer is het een top locatie voor een vakantie. Hieronder een aantal goedkope vluchten naar Tunis op een rijtje.

 

 Vanaf Brussel met Jet Air naar Tunis vliegen

 Vanaf Keulen met TUIfly naar Tunis vliegen

 

Goedkoop vliegen naar Djerba

Djerba is een stad die centraal ligt in TunesiŽ, maar ook aan de kust. Ook in Djerba schijnt bijna altijd de zon en daarom is ook deze stad erg gelieft bij toeristen. Goedkope vluchten naar Djerba zijn er eigenlijk alleen vanaf buitenlandse vliegvelden. Hieronder een aantal van deze goedkope vluchten.

 

 Vanaf Brussel met Jet-Air naar Djerba vliegen

 Vanaf Keulen met AirBerlin naar Djerba vliegen

 Vanaf Dusseldorf met Condor naar Djerba vliegen

 Vanaf Munster met AirBerlin naar Djerba vliegen

 Vanaf Dortmund met AirBerlin naar Djerba vliegen

 

Goedkoop vliegen naar Monastir

Monastir ligt in het midden van TunesiŽ, niet ver van de Oostkust van het land. Monastir is ook een toeristisch ingestelde stad waar je je gemakkelijk enkele dagen kunt vermaken. Monastir is het de enige van de drie bestemmingen die direct vanuit Nederland voor een lage prijs kan worden bereikt. Hieronder een overzicht van de goedkope vluchten naar Monastir.

 

 Vanaf Amsterdam met Transavia naar Monastir vliegen

 Vanaf Amsterdam met Arkefly naar Monastir vliegen

 Vanaf Brussel met Jet Air naar Monastir vliegen

 Vanaf Dusseldorf met AirBerlin naar Monastir vliegen

 

Goedkoper vliegen vanuit het buitenland
Vliegen naar TunesiŽ vanuit het buitenland kan een stuk goedkoper zijn dan vliegen vanuit Nederland. Dit komt doordat er in Nederland over een vlucht een hoog tarief aan vliegbelasting betaald moet worden en er weinig vluchten naar TunesiŽ gaan. In Duistland en BelgiŽ is deze vliegbelasting een stuk lager en het aanbod een stuk groter. Hierdoor bespaar je veel geld als je voor een vliegveld kies buiten onze landsgrenzen. De kosten die je maakt bij het reizen naar het Duitse of Belgische vliegveld vallen meestal te verwaarlozen bij het geld dat je bespaard op je ticket.

Text Box: Afrika
Text Box: Marokko
Text Box: Egypte
Text Box: TunesiŽ
Text Box: Binnenkort meer
Text Box: Zuid Afrika